Bună ziua şi "bună să vă fie inima"!

Saitul îşi propune să pună la dispoziţia dvs. informaţii utile din diverse domenii! Preponderente, cel puţin acum, vor fi articolele despre plantele care pot fi folosite în tratamente medicinale alternative! Articolele se vor adăuga în limitele timpului disponibil iar lista lor completă poate fi consultată ori în pagina de articole ori în harta saitului. Sursele principale de informații referitor la plantele utilizate în țara noastră sînt materialele publicate de renumitul academician dr. O. Bojor, de F. Crăciun ( ing. agronom ) și M. Alexan ( biolog ). Sursa principală a informațiilor cuprinse în articolele din categoria sexologie este dr. T. Stoica, iar pentru articolele din domeniul fiziologiei este dr. B. Sergheev. În ceea ce priveşte acţiunea farmacodinamică a plantelor asupra femeilor gravide sau a celor care alăptează ( acolo unde este precizată ), precum şi diversele interacţiuni ale plantelor cu medicamentele chimice s-au folosit informaţii din cartea apărută la Londra, în 2006, autori Mills, Dugoua, Perri, Koren, Medicina plantelor în graviditate şi alăptare.

Pentru contact vă stă la dispoziţie rubrica specială din meniul de navigare.Nu uitați să introduceți în mesaj și datele personale de contact!

Dacă aveți materiale interesante - verificate din punct de vedere științific - a căror publicare pe internet o considerați utilă pentru semenii voștrii, puteți lăsa un mesaj la rubrica contact ( nu uitați să introduceți și datele de contact personale la sfîrșitul mesajului ).

Colaborarea sub orice formă cu alte saituri  este binevenită, [ de obicei nu sîntem mofturoși :) ], webmasterii pot folosi aceeași rubrică de contact!

Pentru persoanele care vor să-și publice materialele proprii pe internet în cadrul propriului sait personalizat ( cercetători, publiciști, etc ) dar nu știu cum se construiește o pagină web sau nu dispun de banii ceruți de firmele de profil, webmasterul acestui sait le poate face repede, bine și ieftin propriile pagini web  sau poate oferi diverse servicii referitoare la reconstrucția, modificarea, întreținerea, etc. paginilor web! Pentru aceasta utilizați pagina de contact!

Cu speranța că acest sait vă este de ajutor, noi vă dorim sănătate, înțelepciune, numai zile frumoase și ... lectură plăcută !